HOTEL KALIAKRA MARE

Albena, 9620 Albena, Bulgaria

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Kaliakra Mare din Albena, fostul Hotel Dobrotitsa, este separat de plaja de nisip lungă de kilometri întregi doar prin intermediul promenadei. Acest hotel cunoscut a fost renovat în iarna 2017-18 și are 148 camere pe 4 etaje, un hol cu ​​recepție, un lobby bar, un restaurant cu terasă și o piscină cu bar. Fiecare camera are alocate 2 șezlonguri și 1 umbrelă lângă piscină și pe plajă, gratuit.

Toate camerele luminoase au mobilier modern, balcon și baie cu duș și sunt dotate cu telefon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, seif și aer condiționat. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internetul în hol, la restaurant și lângă piscină. În clădire sunt disponibile 2 ascensoare.

Hotelul este de tip all inclusive și oferă mic dejun, prânz și cină tip bufet în restaurantul propriu. De asemenea, în lunile iulie și august, hotelul organizează de 3 ori pe săptămână seri tematice cu cină compusă din specialități bulgărești, precum și fructe de mare și preparate la grătar. Pe terasa restaurantului, între orele 15:00 și 17:00 puteți savura gustări, deserturi, fructe și înghețată. La barul din hol și barul de la piscină puteți savura băuturile alcoolice și nealcoolice din Bulgaria, vin și bere la dozator, precum și cafea și ceai.

O echipă de animație asigură buna dispoziție 6 zile pe săptămână, cu activități sportive și jocuri de divertisment în timpul zilei și jocuri de bingo, spectacole și dansuri seara. Cei mici au la dispoziție o piscină cu castel gonflabil și un loc de joacă. Mini clubul este deschis în lunile iulie și august.

Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar. Proprietatea se află la o plimbare de 5 minute de zona pietonală cu restaurante și magazine de suveniruri și de artizanat. În apropiere puteți practica diverse activități sportive și de agrement, cum ar fi tenis și minigolf.

Disponibilitate Camere

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Tarif Total: {{total_price_html}}
Plătește Acum {{pay_now_price_html}}
Nicio cameră disponibilă cu data selectată de dvs. Vă rugăm să vă schimbați criteriile de căutare

Tip Proprietate

Hotel

Facilitati

Internet – Wifi
Receptie non-stop
Parcare
Bar
Terasa
Restaurant
Piscina in aer liber
Loc de joaca
Camera bagaje
Zona de relaxare
Allinclusive

Regulament

Check In
18.00
Check Out
11.00

Locatie

Albena, 9620 Albena, Bulgaria

Icar Mangalia Verificat

Membru din Feb 2022

Tip Proprietate

Hotel

Facilitati

Internet – Wifi
Receptie non-stop
Parcare
Bar
Terasa
Restaurant
Piscina in aer liber
Loc de joaca
Camera bagaje
Zona de relaxare
Allinclusive