Revelion 2024 - Hotel Craiasca

Durata

5 Zile

Tip Circuit

Excursii Ocazionale

Marime Grup

30 persoane

Locatie

MARAMURES

Prezentare generală

Vă prezentăm cu entuziasm oferta noastră specială pentru Revelionul din 2024 la Hotel Craiasca 3***, situat în frumoasa localitate Ocna Sugatag, Maramures.

Pachetul nostru pentru acest eveniment magistral include o ședere de 5 nopți in perioada 28.12-02.01.2024, într-un cadru pitoresc și confortabil, împreună cu o gamă largă de facilități și activități care vă vor face vacanța cu adevărat de neuitat.

Prima dintre facilitățile oferite este transportul cu autocarul, asigurat pentru a vă aduce și a vă duce în siguranță la destinație. În plus, pentru a vă bucura în întregime de regiunea Maramuresului, am pregătit și excursii de neuitat în împrejurimi, astfel încât să puteți descoperi și să vă bucurați de toate minunile acestei zone fascinante.

Cazarea pentru cele 5 nopți este asigurată în camere confortabile, unde veți găsi un refugiu plăcut și relaxant după zilele pline de aventuri. Pentru a începe ziua în forță, vă oferim micul dejun în fiecare dimineață, iar pentru a vă recăpăta energiile după o zi plină, veți savura o cină gustoasă în fiecare seară.

Pachetul nostru special pentru Revelionul din 2024 la Hotel Craiasca 3*** din Ocna Sugatag include, de asemenea, experiențe culturale unice. Veți avea ocazia să vă bucurați de muzică live și de un program folcloric tradițional, unde veți putea simți pulsul autentic al acestei regiuni. De asemenea, veți putea savura preparate tradiționale delicioase, atent pregătite pentru a satisface toate gusturile dumneavoastră.

Țintele noastre sunt împliniri ale dorințelor și nevoilor dumneavoastră, iar pentru a vă oferi o experiență completă, am pregătit și activități recreative. Veți avea ocazia să vă plimbați cu sania și să explorați frumusețea naturii înconjurătoare. De asemenea, vă veți putea relaxa la bazinul interior cu apă sărată, în sala de fitness sau în saună.

În ceea ce privește mesele, cu excepția celor două mese festive, vă veți bucura de o gamă variată de preparate servite sub forma unui bufet suedez. Astfel, veți avea posibilitatea de a fi aleși pe deplin și de a încerca diferite bucate tradiționale din Maramures.

Este important să menționăm că oferta noastră nu include cina în data de 28 decembrie și micul dejun în data de 29 decembrie, precum și biletele de intrare la obiectivele turistice din zonă.

Revelionul din 2024 la Hotel Craiasca 3*** din Ocna Sugatag, Maramures, este o ocazie unică de a petrece un moment special de trecere într-un mod extraordinar. Echipa noastră dedicată va fi mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a asigura completarea cu succes a acestei călătorii de neuitat.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații și rezervări. Vă așteptăm cu drag să petreceți un Revelion fabulos alături de noi!

Inclus/Exclus

TRANSPORT CU AUTOCARUL
EXCURSII IN IMPREJURIMI
CAZARE 5 NOPTI
MIC DEJUN SI CINA
PROGRAM FOLCLORIC TRADITIONAL
ACCES LA BAZINUL INTERIOR CU APA SARATA
ACCES LA SAUNA
ACCES LA SALA DE FITNESS
CINA IN DATA DE 28.12.2023
MIC DEJUN IN 29.12.2023
BILETE DE INTRARE LA OBIECTIVELE TURISTICE

Itinerariu

Travel Styles

Independent

Facilities

Wifi
Sala Fitness

Icar Mangalia Verificat

Membru din Feb 2022

de la 2.600 lei

Preturi Extra

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
de la
2.600 lei