Din 7 ianuarie 2022, începând cu ora 04:00, toate persoanele complet vaccinate vor putea călători în Anglia fără test făcut înainte de călătorie și fără a sta în carantină la destinație. Însă în continuare se va cere testarea PCR în maxim 2 zile după ce ați ajuns în Anglia. Testul trebuie rezervat înainte de călătorie.

După data de 9 ianuarie, începând cu ora 04:00, toate persoanele complet vaccinate vor putea opta să facă test rapid în loc de test PCR după ce ajung în Anglia. Este vorba de acel test care trebuie făcut în maxim 2 zile după ce s-a ajuns în Anglia. Testul rapid pe care trebuie să-l faceți în Anglia, îl puteți rezerva înainte de călătorie, începând cu 7 ianuarie, ora 04:00.

Dacă faceți un test rapid și rezultatul este pozitiv, va trebui să vă autoizolați și să faceți un test PCR de confirmare.

Nu puteți utiliza un test rapid înainte de ora 4:00, duminică, 9 ianuarie. Până pe 9 ianuarie, ora 04:00, trebuie să rezervați un test PCR înainte de călătorie și să-l faceți după sosire în maxim două zile. Ziua 0 este ziua când ați ajuns în Anglia.

Sursa: Airlines Travel